Wie houdt de aanmelding van loterij deelnemers bij en volgt deze op?

Als Nationale Muziekloterij houden wij de aanmeldingen bij en loterij deelnemers krijgen hier een opdrachtbevestiging van. Wij verzorgen de maandelijkse incasso’s, organiseren de trekking onder toezicht van een notaris en informeren de prijswinnaars. Vervolgens maken wij de gewonnen geldprijzen binnen enkele weken na de trekking over aan het bij ons bekende IBAN rekeningnummer of versturen de gewonnen fysieke prijzen naar het adres van de winnaar.

Hoe weet ik dat ik prijs heb?

Op onze website kunt u via de button “Trekkingen en uitslag” in het menu controleren of op uw lotnummer een prijs is gevallen. Zie ook de link: https://www.muziekloterij.nl/trekkingen-en-uitslag/.

Prijswinnaars krijgen daarnaast per mail bericht. De eerste 10 prijswinnaars bellen wij, na bekendmaking van de winnaars, op om ze te feliciteren. Hun namen worden, na akkoord van de loterij deelnemer, ook gepubliceerd op de website. Prijzen worden vervolgens per post of mail toegestuurd. Dit organiseren wij of onze prijzenpartners. Dit geschiedt binnen 1-4 weken na de bekendmakingsdatum.

Waarom is de uitkering van 50% aan muziekverenigingen lager dan Grote Clubactie (80%)?

Dit is correct. De Grote Club Actie is één keer per jaar, bij ons is de uitkering maandelijks. Daarnaast is de Grote Club Actie inmiddels ook een groot begrip. Supermooi wat zij doen voor muziekverenigingen! In deze opstartfase van de Nationale Muziekloterij kunnen we nog niet anders. Maar als we met nog meer muziekverenigingen gaan meedoen, keert hierin het tij. Wij hebben geen winstoogmerk.