Leuk dat je wilt meespelen met de Nationale Muziekloterij!

Muziek maken is zo leuk en is heel belangrijk voor onze culturele en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien geeft muziek ons leven zoveel meer kleur. Helaas hebben veel muziekverenigingen het al jaren erg moeilijk door teruglopende inkomsten uit contributie (vergrijzing/ontgroening), afname van gemeentelijke subsidies en sponsorgelden, maar ook de coronapandemie. Dus help ze mee!

Waarom meedoen?
Minimaal 50% van de opbrengsten van de Muziekloterij komen ten goede aan de door jou gekozen muziekvereniging. Hiermee biedt de Nationale Muziekloterij jouw muziekvereniging een extra financiële steun in de rug. Natuurlijk maak jij ook kans als deelnemer aan de Muziekloterij op een van de schitterende prijzen.

Hoe kan ik meespelen?
Het meespelen met Muziekloten voor jouw muziekvereniging is heel eenvoudig: kies het aantal loten à € 5,- per lot per trekking. Vul vervolgens je gegevens in.

Je krijgt van jouw aanmelding automatisch een bevestiging toegestuurd per e-mail. In een aparte e-mail ontvang je daarna jouw lotnummer(s). Je lot blijft maandelijks meespelen tot wederopzegging.

Wat levert het op?
Jij maakt als deelnemer kans op mooie prijzen, maar belangrijker nog: je ondersteunt direct jouw geliefde muziekvereniging!

Dank voor je steun en heel veel geluk!