Waarom deelnemen aan de Nationale Muziekloterij

Dit is wat deelname voor jouw vereniging kan betekenen!

Extra inkomen: 50% van een verkocht lot gaat terug naar jouw vereniging!

De Nationale Muziekloterij is een nieuw initiatief om muziekverenigingen een beter toekomstperspectief te bieden. Door deel te nemen aan deze goede doelen loterij genereer je op duurzame wijze extra inkomsten voor jouw muziekvereniging. Jouw muziekvereniging ontvangt namelijk 50% van de maandelijkse opbrengst van de lotenverkoop!

Spelen er tijdens een trekking 50 loten voor jullie mee? Dan verdien je tijdens die trekking zo al € 125!

Vraag vrienden en familie om een lot af te nemen, besteed er aandacht aan tijdens optredens en/of evenementen. Als alle leden en vrijwilligers tien loten verkopen zorgt dat al voor een geweldig extra stukje duurzaam inkomen!

Je krijgt ondersteuning met promotie!

Wij als organisatie doen er alles aan om jullie zoveel mogelijk loten te laten verkopen! We sturen regelmatig input die je kunt delen op je social media kanalen, verzorgen drukbestanden om gepersonaliseerde flyers te maken en ga zo maar door. De lijnen zijn kort en we staan altijd klaar om jullie een stap verder te helpen.

Meld je vereniging nu aan!

Of neem hier contact op voor meer informatie:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.