Webinar Waarom meedoen aan de Muziekloterij

Webinar: Waarom meedoen aan de Muziekloterij?

Is jouw muziekverenigingen op zoek naar een makkelijke manier om extra inkomsten te genereren? Heel begrijpelijk! De culturele kaalslag is, vooral sinds de bizarre Corona-tijd, in alle heftigheid losgebarsten. En dit komt bovenop de al jaren sterk teruglopende inkomsten uit contributie (vergrijzing/ontgroening), afname gemeentelijke subsidies en afname sponsorgelden.

Dit vraagt om een ander duurzaam inkomstenmodel dat ook nu ná Corona ervoor zorgt dat er muziek blijft klinken op straat en tijdens concerten en ook op Koningsdag, bij een kampioenschap of ander dorpsfeest. En juist dat biedt de Nationale Muziekloterij!

Op verzoek organiseren wij graag een webinar!

Je kunt natuurlijk te allen tijde informatie over ons initiatief opvragen via info@muziekloterij.nl. Maar ook organiseren we, bij voldoende belangstelling, graag een webinar. Alle vragen worden tijdens het webinar op effectieve wijze beantwoord en je kunt rechtstreeks vragen stellen. Op die manier kunnen we ook gelijk andere zaken toelichten van ons Muziekloterij concept.

Als voorzitter en initiatiefnemer van de Muziekloterij zal Bart Lemmen deze presentatie verzorgen en aansluitend kunnen alle vragen gesteld worden.

Hoe aanmelden?

Meld je a.u.b. aan door een kort mailbericht te sturen naar info@muziekloterij.nl. Vermeld hierin de naam van jullie muziekvereniging en namen + emailadressen van personen die namens jullie muziekvereniging willen deelnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je hierover vragen hebben dan horen we dat natuurlijk ook graag via bovenstaand e-mailadres.