Casper en het betoverde muziekdoosje

Een muzikale connectie met Casper en het betoverde muziekdoosje

We mogen de komende maanden weer een erg leuke prijs gaan weggeven aan een gelukkige winnaar van de Nationale Muziekloterij: Casper en het betoverde muziekdoosje! Een muzikaal avontuur waar ieder kind bij weg zal dromen.

Casper en het betoverde muziekdoosje

In dit vermakelijke kinderboek gaat Casper op schoolreis naar een groot muziekgebouw. In het museum van het gebouw is een betoverd muziekdoosje. Samen met Eefje komt Casper terecht in een muzikaal avontuur…! Een heerlijk verhaal om samen met je (klein)kind van te genieten, of cadeau te doen.

Auteur Sander van den Heuvel is zelf hobbymuzikant. Vroeger bespeelde hij het keyboard en tegenwoordig speelt hij met veel plezier saxofoon. Casper en het betoverde muziekdoosje is deel twee van de “Casper-reeks” kinderboeken van Sander. En hij heeft ons zelfs verklapt dat er al aan een derde deel gewerkt wordt.

Speel mee met de Muziekloterij en maak ook kans!

De komende zes trekkingen, november 2023 tot en met april 2024, maak je kans om een exemplaar te winnen van Casper en het betoverde muziekdoosje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jouw muziekvereniging aan te melden en meespelen met de Nationale Muziekloterij. Dan maak jij niet alleen kans op een mooie prijs, maar kun je ook de muziekvereniging van jouw keuze steunen. En daarmee help je om ‘toekomst muziek te geven’!

Speel je nog niet mee? Meld je dan hier aan voor een (of meerdere) lot(en)!

Wil je verzekerd zijn van je eigen exemplaar? Kan je niet wachten of je prijs hebt? Casper en het betoverde muziekdoosje is te bestellen op Boekscout via deze link.