Nationale Taptoe 2023_Nathan Reinds

Maak kans op vrijkaarten voor de Nationale Taptoe 2023

Vanaf vrijdag 29 september tot en met zondag 30 oktober 2023 vindt weer de jaarlijkse Nationale Taptoe plaats in Rotterdam Ahoy. En jij kunt daarbij zijn! Speel nu mee met de Nationale Muziekloterij en maak kans op een gratis duo-ticket.

De Nationale Taptoe 2023

De Nationale Taptoe is al vele jaren één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld. En ook dit jaar belooft het weer een spectaculair evenement te worden! Tijdens een ruim twee uur durende show, met een diversiteit aan muziek, indrukwekkende lichtshows en spectaculaire effecten, treden naast vrijwel alle Nederlandse militaire orkesten, zang-, dansgroepen en diverse artiesten, ook speciale buitenlandse gasten op. Dit moet je gewoonweg een keer meegemaakt hebben. Voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemers, kijk op nationaletaptoe.nl.

Speel mee met de Muziekloterij en maak kans op een duo-ticket

Ook dit jaar mag de Nationale Muziekloterij in de trekking van juli, augustus en september per trekking een winnaar blij maken met een ticket voor 2 personen. Iedereen die een Muzieklot bezit maakt kans op deze leuke prijs. En met hoe meer loten je meespeelt, hoe meer kans je maakt. Speel jij nog niet mee? Meld je dan nu aan als deelnemer via www.muziekloterij.nl/aanmelden en bemachtig jouw lot (of loten). Wie weet bezoek jij dan na de zomer dit indrukwekkende evenement.

Foto: Nathan Reinds