5 jaar Nationale Muziekloterij

Vijf jaar Nationale Muziekloterij!

Op 24 september 2018 was de formele oprichting van Stichting Nationale Muziekloterij een feit. De Nationale Muziekloterij bestaat daarmee al 5 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn. En dat hebben we als bestuur onlangs gevierd met een lekker stuk vlaai.

Wat ooit begon met een enkele pilottrekking, is vandaag de dag een steun in de rug voor ruim 45 muziekverenigingen. Zij hebben het al jaren moeilijk. Teruglopende contributie en subsidies spelen hen parten en ook de coronajaren hebben veel muziekverenigingen weinig goed gedaan. Als amateurmuzikanten wilde het vrijwillige bestuur dat juist de middelen rechtstreeks bij de muziekverenigingen komt en dat ze extra geld in de kas krijgen om nieuwe leden te werven, opleidingen te kunnen betalen, instrumenten te kopen, en ga zo maar door.

Dankzij deelname aan de Muziekloterij profiteren deelnemende verenigingen maandelijks van een duurzaam stukje extra inkomen. Ben jij onderdeel van een muziekvereniging en wil je graag meer weten? Stuur gerust een e-mail naar info@muziekloterij.nl.

Steeds leuke prijzen te winnen

Met een lot van de Muziekloterij maak je niet alleen de vereniging van jouw keuze blij, je maakt zelf ook kans op een leuke prijs! De komende zes trekkingen, november 2023 tot en met april 2024, maak je bijvoorbeeld kans op onze nieuwste prijs: Casper en het betoverde muziekdoosje. Een heerlijk verhaal van auteur Sander van de Heuvel om samen met je (klein)kind van te genieten, of cadeau te doen.

Daarnaast zij er nog veel meer mooie muziekgerelateerde prijzen te winnen. Dus, speel mee en meld je hier aan voor een lot: www.muziekloterij.nl/aanmelden.