Vragen over de prijzen die te winnen zijn

Hoe weet ik dat ik prijs heb?

Op onze website kunt u via de button “Trekkingen en uitslag” in het menu controleren of op uw lotnummer een prijs is gevallen. Zie ook de link: https://www.muziekloterij.nl/trekkingen-en-uitslag/.

Prijswinnaars krijgen daarnaast per mail bericht. De eerste 10 prijswinnaars bellen wij, na bekendmaking van de winnaars, op om ze te feliciteren. Hun namen worden, na akkoord van de loterij deelnemer, ook gepubliceerd op de website. Prijzen worden vervolgens per post of mail toegestuurd. Dit organiseren wij of onze prijzenpartners. Dit geschiedt binnen 1-4 weken na de bekendmakingsdatum.

Kunnen lokale sponsoren ook meedoen?

Belangrijk is dat ze een muziek gerelateerd product of dienst hebben, die ze bij voorkeur landelijk kunnen aanbieden (bijv. via een keten) of kunnen leveren via de post(pakketten). Dan staan we zeker voor suggesties open!

Ander loterijen hebben maandelijks Miljoenen knallers, waarom de Muziekloterij niet?

De Nationale Muziekloterij is een loterij met leuke muziek gerelateerde prijzen en dat is een bewuste keuze. Tegen het miljoenen-knallers-geweld kunnen en willen wij niet op. Wij willen het juist leuk en klein houden, zodat ook nu en in de toekomst het meeste geld bij de muziekverenigingen terecht komt. Daar doen wij het immers voor.

Waarom is de prijzenpot wat laag?

Dat is een bewuste keuze van ons initiatief. ‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’. Ons doel is om zoveel mogelijk winnaars te hebben. Vandaar dat we leuke muziek gerelateerde prijzen en kleine geldprijzen uitkeren. Ons belangrijkste doel is dat het meeste geld op termijn bij de muziekverenigingen terecht komt. Juist ook de reden dat u meespeelt voor uw vereniging.