Nationale Muziekloterij gaat door

De Nationale Muziekloterij gaat door!

De Nationale Muziekloterij viert feest! De vergunning voor een doorstart is binnen en de organisatie kan zich gaan opmaken voor in ieder geval zes trekkingen. De eerste trekking zal eind oktober 2019 gaan plaatsvinden.

Nationale Muziekloterij gaat door

Na de oprichting van de Nationale Muziekloterij in september 2018 bleek eens te meer dat muziekverenigingen zitten te springen om extra inkomsten. Er is hard geld nodig voor instrumenten, uniformen, marketing en ga zo maar door. Maar helaas zijn subsidie inkomsten niet altijd zeker en is de tijd van leden c.q. vrijwilligers tegenwoordig schaars. Deelnemen aan de Muziekloterij creëert voor muziekverenigingen dat broodnodige extra inkomen, maar dan wel duurzaam.

Dankzij een enthousiaste groep pioniers heeft de Nationale Muziekloterij op 15 maart 2019 een succesvolle eerste pilottrekking gehouden. Ook de afgelopen weken hebben nieuwe verenigingen zich bij ons aangemeld om mee te doen. In 4 maanden tijd zijn we qua deelnemende muziekverenigingen maar liefst 300% gegroeid! En dat smaakt naar meer.

De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan een doorstart van de Muziekloterij. En die doorstart gaat er nu echt komen! De eerstvolgende trekking gaat plaatsvinden op 25 oktober 2019.

Wil je met jouw vereniging deelnemen? Aarzel niet en meld je aan! Ook kun je jouw vereniging duurzaam steunen door een lot te kopen. Van ieder lot gaat immers 50% direct als donatie naar jouw vereniging. En jij kunt daarmee leuke prijzen winnen! Vraag jouw vereniging om meer informatie of bezoek de website www.muziekloterij.nl.