St Barbara - foto Henk van Coolwijk

Viering 100 jaar St. Barbara afgesloten met hoofdprijs

Op 25 oktober 2019 heeft de eerste van zes trekkingen van de Nationale Muziekloterij plaatsgevonden. De winnaar van de hoofdprijs, een 40 inch Sharp tv, is gevallen bij Muziekvereniging St. Barbara uit Dreumel! Een extra kers op de taart in het jaar waarin St. Barbara haar 100-jarig jubileum viert.

St. Barbara is opgericht in 1919 en heeft dit jaar diverse speciale activiteiten georganiseerd om deze bijzondere mijlpaal met vele muziekliefhebbers te vieren. Op 26 oktober jl. vond het jubileumconcert plaats, waarmee St. Barbara haar viering rondom het 100-jarig bestaan heeft afgesloten. Met een spectaculaire finale waarbij zelfs meer dan 100 muzikanten het podium bestegen! Tijdens dit concert is tevens de allereerste hoofdprijs van de Nationale Muziekloterij uitgereikt aan de winnaar: de heer Henk Pardoel.

De heer Pardoel en Muziekvereniging St. Barbara; van harte gefeliciteerd!

De volgende trekking zal plaatsvinden op vrijdag 29 november 2019. Ook u kunt uw muziekvereniging steunen met een lot én kans maken op een leuke prijs. Ga naar https://deelnemers.muziekloterij.nl/ en doe mee!

(Foto door Henk van Coolwijk – v.l.n.r. Petra Pardoel, Henk Pardoel en Jan Sas, voorzitter St. Barbara.)