Onze gewaardeerde partners

Samen bereik je meer dan alleen! Wij zijn blij met de steun van onze partners en stellen ze daarom ook graag aan jou voor:

De vereniging Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) is dé muziekkoepel voor instrumentale amateurmuziek in Nederland. Het doel van KNMO is het op landelijk niveau bevorderen van de (amateurmuziek) muziekbeoefening en aanverwante vormen van (amateur) kunstbeoefening en het behartigen van de gezamenlijke belangen van haar leden en de daarbij aangesloten verenigingen.

De Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) is de provinciale overkoepelende organisatie voor de blaasmuzieksector. Zij organiseert, naast een aantal jaarlijkse activiteiten, diverse projecten en workshops in samenwerking met muzikale partners en culturele instellingen en is tevens één van de vier oprichtersfounders van het Huis voor de Kunsten Limburg.

Het Huis voor de Kunsten Limburg helpt cultureel Limburg succesvol te zijn door een wezenlijke bijdrage te leveren in kennis, netwerk en ontwikkeling.

Adams Muziekcentrale

In 1970 begon alles met het repareren van blaasinstrumenten. Inmiddels is Adams uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste producenten van percussie en blaasinstrumenten.

Klankwijzer, het nieuws en informatieplatform van de KNMO, informeert en enthousiasmeert middels een magazine, (digitale) krant, nieuwsbrief en app.

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren. Door online aankopen te doen via de SponsorKlikspagina van de vereniging/club ontvangt dit sponsordoel directe inkomsten.

LOTNL is een loterijplatform, met 30 jaar ervaring in de loterijwereld, waar ieder goed doel gebruik van kan maken. LOTNL vindt namelijk dat niet alleen maar een klein deel van de goede doelen een kans verdient, maar élk goed doel.

Contour Accountants is een no-nonsens accountantskantoor dat alles op alles zet om het beste uit ondernemingen te halen.

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht.

InfoSecura

Als bedrijf of organisatie heeft u veel waardevolle en vaak (privacy) gevoelige gegevens in uw bezit. InfoSecura zet jarenlange ervaring in om klanten te helpen met professioneel bedrijfsadvies voor Information security & Privacy.

Jouw Communicatie Assistent – JCA ondersteunt (kleine) ondernemingen op het gebied van websitebeheer, content creatie, social media en de verzending van nieuwsbrieven. Hét betaalbare alternatief voor je online marketing en communicatie.

.

Geef toekomst muziek

Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of jouw vereniging aanmelden voor de volgende trekking van de Nationale Muziekloterij? Vul dan het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

2017 - Nationale Muziekloterij