Nationale Muziekloterij

Lotenverkoop

Er zijn twee manieren om loten te verkopen voor je muziekvereniging:

Persoonlijke benadering

Het wordt door Corona wat moeilijk gemaakt, maar een persoonlijke benadering werkt altijd het beste. Vertel waar je ook komt over je deelname aan de Nationale Muziekloterij en wat het zou betekenen voor jouw vereniging als diegene je steunt.

Ter ondersteuning kun je bij de Muziekloterij kosteloos een drukbestand opvragen om inschrijfformulieren (A6 formaat) te drukken. Deze zijn gepersonaliseerd naar jouw vereniging, handzaam en makkelijk mee te nemen. Om een drukbestand aan te vragen stuur je een e-mail naar judith@jca-businesssupport.nl. Daarbij vermeld je duidelijk welk doel jullie hebben voor de extra inkomsten en sluit je een goede kwaliteit logo van de vereniging bij.

Via de website

Mensen kunnen ook zelf hun loten bestellen via de website www.muziekloterij.nl. Zij vullen al hun gegevens in en vinken aan hoeveel loten zij willen afnemen en voor welke vereniging zij willen meespelen. Omdat mensen dit elf invullen en je dus geen handschrift hoeft te ontcijferen is dit minder foutgevoelig. Maar zoals gezegd; de persoonlijke benadering werkt altijd het beste.

Data en deadlines

Voor de komende zes trekkingen hebben we een schema gemaakt met alle data en deadlines. Het is handig om dit complete schema te downloaden en op te slaan of uit te printen. Download hier het schema met alle data.

Deadlines loteninvoer

Om mee te doen in een trekking is het cruciaal dat de loten op tijd in ons systeem worden ingevoerd. Dit kan via onze website (menu ‘Lot kopen’), en wel via deze specifieke link.

Neem alle gegevens over van het inschrijfformulier en op deze manier registreer je het lot voor degene die mee wilt spelen.

Dit moet voor de volgende data gedaan zijn:

  • 26 oktober 2020
  • 30 november 2020
  • 28 december 2020
  • 25 januari 2021
  • 22 februari 2021
  • 29 maart 2021

Als mensen zelf de loten via de website willen kopen, wijs ze dan ook op deze deadlines! Het zou zonde zijn als een of meerdere loten niet meespelen voor jouw vereniging omdat ze te laat zijn ingevoerd.