Onze ambassadeurs

Onze groeiende groep ambassadeurs bestaat uit organisaties en mensen die geloven in ons initiatief én het belang van muziek (maken).

Samen geven we toekomst muziek!

Met veel trots stellen wij onze ambassadeurs aan je voor:

Gé Reinders

Gé Reinders is zanger, musicus en schrijver. Hij is vooral bekend door liedjes in het Limburgs en is in mei 2019 benoemd tot Limburger van Verdienste. Eén van zijn vele hits is Blaosmuziek.

Bart van Meijl

Bart van Meijl is voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), dé muziekkoepel voor instrumentale amateurmuziek in Nederland.

ADAMS

In 1970 begon alles met het repareren van blaasinstrumenten. Inmiddels is Adams uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste producenten van percussie en blaasinstrumenten.

Noël Lebens

Noël Lebens is voorzitter van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), de provinciale overkoepelende organisatie voor de blaasmuzieksector in Limburg.

Bas Thomissen

Bas Thomissen is waarnemend directeur van Huis voor de Kunsten Limburg. Het Huis voor de Kunsten Limburg helpt cultureel Limburg succesvol te zijn door een wezenlijke bijdrage te leveren in kennis, netwerk en ontwikkeling.

Geef toekomst muziek