Onze ambassadeurs

Onze groeiende groep ambassadeurs bestaat uit organisaties en mensen die geloven in ons initiatief én het belang van muziek (maken).

Samen geven we toekomst muziek!

Met veel trots stellen wij onze ambassadeurs aan je voor:

Michiel Dijkman

Als 7-jarig jongetje begon ik als trompettist bij de harmonie St. Aemiliaan Kerkrade. Samen muziek maken voor publiek is namelijk heerlijk. Als voorzitter van de 15.000 muzikanten binnen de Zuid-Hollandse Bond van Muziekverenigingen zag ik de afgelopen jaren hoe iedere ‘euro’ goed benut wordt. Plezier, talentontwikkeling en voor de omgeving. Daarom ondersteun ik dit mooie initiatief, wat de Grote Clubactie is voor sportverenigingen is de Nationale Muziekloterij voor muziekverenigingen.

Michiel Dijkman,
Partner van Méér Muziek in de Klas, voorzitter Zuid-Hollandse Bond van Muziekverenigingen (2013-2017) en Dagelijks Bestuurslid – Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (2008-2012)

Sef Thissen

Na vijftien jaar onder andere als directeur voor het familiebedrijf gewerkt te hebben, besloot Sef Thissen het roer om te gooien. Hij koos, als volledig autodidact, voor een carrière in de muziek. En is inmiddels een veelgeprezen Nederlands zanger in het opera- en operette-genre. (foto door Hugo Thomassen)

Eric van Schagen

Eric van Schagen, CEO van Simac Techniek NV, draagt de Nationale Muziekloterij een warm hart toe: “Als muziekliefhebber en als iemand die hecht aan vriendschap en gemeenschapszin in de samenleving ondersteun ik het initiatief van de Nationale Muziekloterij van harte.”

Gé Reinders

Gé Reinders is zanger, musicus en schrijver. Hij is vooral bekend door liedjes in het Limburgs en is in mei 2019 benoemd tot Limburger van Verdienste. Eén van zijn vele hits is Blaosmuziek.

Bart van Meijl

Bart van Meijl is voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), dé muziekkoepel voor instrumentale amateurmuziek in Nederland.

ADAMS

In 1970 begon alles met het repareren van blaasinstrumenten. Inmiddels is Adams uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste producenten van percussie en blaasinstrumenten.

Noël Lebens

Noël Lebens is voorzitter van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), de provinciale overkoepelende organisatie voor de blaasmuzieksector in Limburg.

Bas Thomissen

Bas Thomissen is waarnemend directeur van Huis voor de Kunsten Limburg. Het Huis voor de Kunsten Limburg helpt cultureel Limburg succesvol te zijn door een wezenlijke bijdrage te leveren in kennis, netwerk en ontwikkeling.

Geef toekomst muziek