Bestuur Nationale Muziekloterij

Het bestuur van de Nationale Muziekloterij bestaat uit de drie initiatiefnemers. Stuk voor stuk liefhebbers van muziek én zelf (amateur)muzikanten.

Wij stellen ons hier graag aan je voor:

Bart Lemmen, voorzitter

Bart Lemmen, voorzitter

Ik ben Bart. Al bijna 10 jaar ben ik partner bij Claassen,Moolenbeek & Partners en run ik het kantoor in Venray. In mijn vak begeleid ik (startende) ondernemers bij financiering, bedrijfsoverdrachten en (strategische) management ondersteuning. Ik ben opgegroeid in een ondernemend maar ook muzikaal gezin en zet mijn ervaringen en kennis graag in om andere ondernemers succesvol(ler) te maken.

In mijn vrije tijd gaat het pak uit en bevind ik me graag onder de mensen. Ik hou namelijk enorm van gezelligheid. Van jongs af aan is muziek maken één van mijn grote passies en uitlaatkleppen. Zo bespeel ik met veel plezier en enthousiasme de bugel en trompet binnen zowel fanfares als in een Joekskapel. En heb al vele feestjes en Carnavalsvieringen muzikaal opgeleukt. Wat blijft het een genot om muziek te maken!

Muziek, maar vooral zelf muziek maken, heeft mijn leven mooier gemaakt. Dat plezier gun ik iedereen, en met name kinderen. Ook omdat het zo belangrijk is voor hun ontwikkeling. Met de oprichting van de Nationale Muziekloterij draag ik mijn steentje bij in het toekomstbestendig houden van muziekverenigingen. Samen kunnen we er namelijk voor zorgen dat ook toekomstige generaties dit plezier kunnen beleven! Ik ben dan ook met recht trots om deel uit te mogen maken van deze nieuwe goededoelenloterij!

Met muzikale groet,

Bart Lemmen

Jean Leveau, secretaris

Jean Leveau, secretaris

Na mijn opleiding in het voortgezet onderwijs en het vervullen van de Militaire dienstplicht heb ik in 1972 de hbo opleiding, HEAO commerciële economie, succesvol afgerond. Aansluitend begon mijn loopbaan en heb ik in diverse functies deelgenomen aan trainingen op het gebied van management.

Ik heb gedurende ruim 38 jaar ervaring opgedaan in diverse functies in de zuivelindustrie, zowel commercieel, planning als management. Als kind uit een middenstandsgezin met boomkwekerij en handel in land- en tuinbouwzaden heb ik geleerd om problemen aan te pakken en oplossingsrichtingen te zoeken, die tot bevredigende resultaten leiden.

Mijn grootste hobby is muziek en ik speel de hoorn in verenigingsverband. Het belang van amateur muziek in onze leefgemeenschappen heb ik steeds voorgestaan en ben door de jaren heen betrokken geweest bij het stimuleren van muziekopleiding voor kinderen en volwassenen.

Het in stand houden van muziekverenigingen is voor hun bestuurders en leden altijd een uitdaging geweest. De zorg voor kwalitatief goede ledenaanwas en het verbeteren van het muzikaal niveau gaat altijd gepaard met de beschikbaarheid van financiële middelen. Het initiatief voor het opzetten van deze muziekloterij is daarvoor bijzonder geschikt. Hiermee kunnen muziekverenigingen zich meer profileren en naamsbekendheid verwerven in de gemeenschappen waaraan ze actief deelnemen en iedereen daarbinnen laten genieten van muziekbeoefening.

Hartelijk groet,

Jean Leveau

Cor Kik, penningmeester

Cor Kik, penningmeester

Mijn naam is Cor en naast mijn drukke bestaan als partner bij CM&P overname- en bedrijfsadviseurs ben ik penningmeester van de Nationale Muziekloterij.

Als kind zong ik al. Heb heel lang in bands, koren en kwartetten gezongen en zo zing ik nog steeds iedere dag in de auto, onder de douche of als ik in het bos met de honden wandel.

Muziek maakt blij, ontroert, verbroedert en verenigt. Zonder muziek is er een stuk minder vrolijkheid op de wereld, dus ik zet mij dan ook graag in om de Nationale Muziekloterij tot een groot succes te maken.

De Nationale Muziekloterij zorgt ervoor dat er meer geld beschikbaar komt voor muziekverenigingen en zodoende meer mensen muziek kunnen maken.

En meer plezier (door muziek) in ons leven, dat willen we toch allemaal?

“Without music, life would be a mistake.” (Friedrich Nietzsche)

Met muzikale groeten,

Cor Kik

.

GEEF TOEKOMST MUZIEK

Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of jouw vereniging alvast aanmelden voor de eventuele volgende trekking van de Nationale Muziekloterij? Vul dan het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Op 15 maart 2019 heeft de pilottrekking van de Nationale Muziekloterij plaatsgevonden. Momenteel zijn wij aan het onderzoeken of en op welke manier wij doorgang kunnen geven aan de loterij. Hoe meer muziekverenigingen aantoonbaar willen deelnemen, hoe meer slagkracht we als Muziekloterij hebben om een doorstart te realiseren. En loopt het toch anders, dan is jouw vereniging nergens aan gebonden. Meld je vereniging dus snel aan!

2017 - Nationale Muziekloterij