De loterij

De Nationale Muziekloterij vindt het belangrijk om mee te helpen aan een betere toekomst voor muziekverenigingen. Zonder muziek zouden veel activiteiten en festiviteiten sfeerloos zijn en het leven zou een stuk saaier worden. Muziek heeft daarbij ook nog een groot positief effect op de ontwikkeling van kinderen en uiteindelijk dus op onze (toekomstige) samenleving.

Om optredens te verzorgen of goede huisvesting voor de vereniging te waarborgen, is natuurlijk geld nodig. Het wordt echter steeds moeilijker voor veel muziekverenigingen om genoeg inkomen te genereren. En tijd van vrijwilligers wordt schaars. Daarom willen wij met de Muziekloterij deze verenigingen een extra financiële steun in de rug bieden.

Op 15 maart 2019 hebben we de pilottrekking georganiseerd, waarna we de aanvraag voor een vergunning in werking hebben gezet. De vergunning is binnen en op de volgende data zullen de trekkingen plaatsvinden:

  • 25 oktober 2019
  • 29 november 2019
  • 20 december 2019
  • 31 januari 2020
  • 28 februari 2020
  • 27 maart 2020

Steun jouw muziekvereniging!

Vele muziekverenigingen hebben zich al aangemeld voor deelname. Door met loten deel te nemen aan de Nationale Muziekloterij steun je de muziekvereniging van jouw keuze: zij ontvangen 50% van de opbrengst van de loten! En jij? Jij maakt kans op het winnen van leuke prijzen. Claim hier snel je lot!

 

Wie zijn wij?

Of het nu gaat om ons bestuur, partners, ambassadeurs, of deelnemende verenigingen, wij hebben allemaal één ding gemeen: liefde voor muziek! Wij zien het belang van muziek en muziek maken voor onze maatschappij. En daarom staan wij achter de Nationale Muziekloterij!

Wij stellen ons graag aan je voor:

.