De loterij

De Nationale Muziekloterij vindt het belangrijk om mee te helpen aan een betere toekomst voor muziekverenigingen. Zonder muziek zouden veel activiteiten en festiviteiten sfeerloos zijn en het leven zou een stuk saaier worden. Muziek heeft daarbij ook nog een groot positief effect op de ontwikkeling van kinderen en uiteindelijk dus op onze (toekomstige) samenleving.

Om optredens te verzorgen of goede huisvesting voor de vereniging te waarborgen, is natuurlijk geld nodig. Het wordt echter steeds moeilijker voor veel muziekverenigingen om genoeg inkomen te genereren. En tijd van vrijwilligers wordt schaars. Daarom willen wij met de Muziekloterij deze verenigingen een extra financiële steun in de rug bieden.

In het najaar van 2018 organiseren we dan ook als pilot een eerste trekking van de Nationale Muziekloterij.

Steun jouw muziekvereniging!

Er hebben zich al diverse muziekverenigingen aangemeld voor onze pilot. Door met loten deel te nemen aan deze trekking steun je de muziekvereniging van jouw keuze: zij ontvangen immers 50% van de opbrengst van de loten. En jij? Jij maakt kans op het winnen van leuke prijzen.

 

Wie zijn wij?

Of het nu gaat om ons bestuur, partners, ambassadeurs, of deelnemende verenigingen, wij hebben allemaal één ding gemeen: liefde voor muziek! Wij zien het belang van muziek en muziek maken voor onze maatschappij. En daarom staan wij achter de Nationale Muziekloterij!

Wij stellen ons graag aan u voor:

.

.

GEEF TOEKOMST MUZIEK

Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of jouw vereniging alvast aanmelden voor de eventuele volgende trekking van de Nationale Muziekloterij? Vul dan het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Op 15 maart 2019 heeft de pilottrekking van de Nationale Muziekloterij plaatsgevonden. Momenteel zijn wij aan het onderzoeken of en op welke manier wij doorgang kunnen geven aan de loterij. Hoe meer muziekverenigingen aantoonbaar willen deelnemen, hoe meer slagkracht we als Muziekloterij hebben om een doorstart te realiseren. En loopt het toch anders, dan is jouw vereniging nergens aan gebonden. Meld je vereniging dus snel aan!

2017 - Nationale Muziekloterij