De Nationale Muziekloterij is een nieuw initiatief om muziekverenigingen een beter toekomstperspectief te bieden. Door deel te nemen aan deze goede doelen loterij genereer je namelijk op duurzame wijze extra inkomsten voor jouw muziekvereniging.

Kan jouw muziekvereniging extra inkomsten gebruiken?

Jij weet als geen ander hoe belangrijk muziek is. Zonder muziek zouden veel activiteiten en festiviteiten sfeerloos zijn en het leven zou een stuk saaier worden. Muziek heeft daarbij ook een groot positief effect op de ontwikkeling van kinderen en uiteindelijk dus op onze (toekomstige) samenleving.

Daarom vinden wij het belangrijk om mee te helpen aan een betere toekomst voor muziekverenigingen, onze jeugdige muzikanten en onze samenleving. Iedere muzikant zal het voorgaande onderschrijven, maar extra inkomsten voor een vereniging generen kost tijd. En juist tijd van de leden wordt nu en in de nabije toekomst steeds vaker de beperkende factor.

Eerste trekking als pilot

In het najaar van 2018 start de Nationale Muziekloterij met een pilot: een loterij met één eerste trekking, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Bij succes van deze pilot willen we dit doorzetten in een loterij met maandelijks een trekking.

En: jouw muziekvereniging ontvangt 50% van de maandelijkse opbrengst van de lotenverkoop!

Voor meer informatie en/of aanmelding van jouw muziekvereniging, stuur een mail aan info@muziekloterij.nl. Namens de Muziekloterij zal Bart Lemmen dan spoedig met je contact opnemen.

2017 - Nationale Muziekloterij