De Nationale Muziekloterij is een nieuw initiatief om muziekverenigingen een beter toekomstperspectief te bieden. Door deel te nemen aan deze goede doelen loterij genereer je namelijk op duurzame wijze extra inkomsten voor jouw muziekvereniging. Jouw muziekvereniging ontvangt namelijk 50% van de maandelijkse opbrengst van de lotenverkoop!

Kan jouw muziekvereniging extra inkomsten gebruiken?

Jij weet als geen ander hoe belangrijk muziek is. Zonder muziek zouden veel activiteiten en festiviteiten sfeerloos zijn en het leven zou een stuk saaier worden. Muziek heeft daarbij ook een groot positief effect op de ontwikkeling van kinderen en uiteindelijk dus op onze (toekomstige) samenleving.

Daarom vinden wij het belangrijk om mee te helpen aan een betere toekomst voor muziekverenigingen, onze jeugdige muzikanten en onze samenleving. Iedere muzikant zal het voorgaande onderschrijven, maar extra inkomsten voor een vereniging generen kost tijd. En juist tijd van de leden wordt nu en in de nabije toekomst steeds vaker de beperkende factor.

Maandelijkse trekking

Op 15 maart 2019 hebben wij een succesvolle pilottrekking georganiseerd, waarna we de aanvraag voor een vergunning in werking hebben gezet. De vergunning is binnen en op de volgende data zullen de trekkingen plaatsvinden:

  • 25 oktober 2019
  • 29 november 2019
  • 20 december 2019
  • 31 januari 2020
  • 28 februari 2020
  • 27 maart 2020

De lotenverkoop is op 27 september 2019 gestart. En: jouw muziekvereniging ontvangt 50% van de maandelijkse opbrengst van de lotenverkoop!

Voor meer informatie en/of aanmelding van jouw muziekvereniging, stuur een mail aan info@muziekloterij.nl. Namens de Muziekloterij zal Bart Lemmen dan spoedig contact met je opnemen.