Leuk dat u de intentie heeft om mee te spelen met de MuziekLoterij!

Muziek maken is zo leuk en is heel belangrijk voor onze culturele en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien geeft muziek ons leven zoveel meer kleur. De 1e pilottrekking heeft plaats gevonden op vrijdag 15 maart 2019. Momenteel bekijken we het vervolg met de Muziekloterij en deelnemende muziekverenigingen.

Minimaal 50% van de opbrengsten van de Muziekloterij komen ten goede aan de door u gekozen muziekvereniging. Hiermee biedt de Nationale Muziekloterij uw vereniging een extra financiële steun in de rug.

Het (vóór)aanmelden voor Muziekloten is heel simpel: kies het aantal loten a € 5,- per lot. Vul vervolgens uw gegevens in. Hierbij vragen wij u ook om uw rekening nummer in te vullen. Dit rekening nummer activeren we pas, nadat het vervolg bekend is en u hebt bevestigd om mee te spelen. Je krijgt van deze (vóór)aanmelding automatisch een bevestiging toegestuurd per e-mail.

Je maakt als deelnemer kans op schitterende prijzen, maar belangrijker nog u ondersteunt uw muziekvereniging en geeft Toekomst muziek !

Dank voor je steun en heel veel geluk!